Hem Dekoratif Hem Kullanışlı Nevresim Takımları

7 Mar 2020



Nevresim takımları gündelik kullanımdan misafir ağırlamaya kadar her an yanımızda. Farklı materyallerle üretilen nevresimler boyut olarak da seçenek sunmaktadır. Nevresim takımı çift kişilik ve nevresim takımı tek kişilik modeller ihtiyaca yönelik alternatifleriyle karşımıza çıkar. Onlarca seçenek arasından hem yaşam stilinize hem de kullanım alışkanlığınıza uygun ürünleri bulmak için Madame Coco nevresim takımı modellerine göz atabilirsiniz. 2011 yılında İlhan Tanacı tarafından kurulan Madame Coco ev ve yaşam, ev tekstili, dekorasyon gibi nitelikli kulvarlarda üretim yapmaktadır. Markanın bu denli büyümesi ve birçok kişinin gözdesi olması, ihtiyaçlara cevap veren ürünler sunmasıdır. Mutfak, banyo, yatak odası, sofra, aydınlatma gibi kategorilerle ev stiline hitap eden Madame Coco, kozmetik kategorisi ile kişisel bakım ürünlerini de hayatımıza taşımaktadır.



madame-coco-nevresim

Hangi Nevresim Takımını Seçmeli?

Yatak odası kategorisinde battaniyelerden pikelere, yastıktan aleze, yatak örtüsünden çarşaf ve nevresim takımlarına kadar birçok çeşit bizi bekliyor. Madame Coco nevresim takımı modelleri; saten, ranforce, aloe vera, flanel, bambu, vintage ve coco crep nevresimler olarak 7 alt kategori içeriyor.


  • Saten nevresimler %100 pamuk ve saten kumaş materyali, renk atması ve çekme yapmayan özelliğiyle dikkat çekiyor. Evinde şık bir ambiyans isteyen ve gösterişli parçalara yer veren kullanıcılar seçimi bu ürünlerden yana yapıyor. 
  • Ranforce nevresimler %100 pamuk dokuması ve çift taraflı kullanım özelliği ile uzun süreli konfor vadediyor. Rahatlığı ön planda tutanlar için biçilmiş kaftan olan bu ürünler uygun nevresim fiyatları sayesinde daha çok alıcı buluyor. 


madame-coco-saten-yatak-örtüsü




  • Aloe vera nevresimler, antibakteriyel yapısı ve terleme yapmayan dokusu ile özellikle alerjik rahatsızlıkları olanlara hitap ediyor. Tende hassas bir dokunuş bırakan ürünler kan dolaşımını artırırken vücudunuzun ihtiyacı olan nem oranlarına da destek oluyor. 
  • Flanel nevresimler pamuk dokuması ve etnik desenleriyle öne çıkıyor. Klasik ve modern yaşam tarzını bir arada tutmak isteyenler yatak odasında da aynı keyfi yaşamaya devam ediyor. 
  • Bambu nevresimler ipek ve kaşmir etkisini barındıran özleriyle konforlu uykunun kapılarını aralıyor. Doğal ip materyalinin kullanıldığı bu parçalar sağlıklı yaşamın anahtarı oluyor. 
  • Vintage nevresimler ütü gerektirmeyen dokumasıyla hayranlık uyandırıyor. Sade ve şık bir ambiyans yaratmak isteyenler yumuşak tuşesi ile ilgi çeken ürünleri gardırobuna ekliyor. 
  • Coco crep nevresimler satensi dokusu ve yumuşaklığıyla cezbediyor. Pastel tonların mucizevi dokunuşu ve teninizin hassasiyetine önem dokuma tekniğiyle yatak odanıza mutluluk getiriyor.



indirimli-nevresim


Her Bütçeye Uygun Nevresim Fiyatları

Kumaş özellikleriyle alternatifleri artıran nevresimler, yatak ölçüsüne uygunluk ve kullanım nitelikleriyle ayrılıyor. Çocuk odası veya misafir odası için nevresim takımı tek kişilik modeller öne çıkıyor. Yatak odası kullanımı veya büyük bir yatakta uyku keyfine varmak isteyenler için de nevresim takımı çift kişilik modeller sunuluyor. Nevresim fiyatları ise ebat ve kumaş tercihlerinize göre değişiyor. Her koşulda uygun nevresim fiyatları ile karşılaşacağınız Madame Coco, konfor ve şıklığı bir arada tutmak isteyenlere, yenilikçi tasarımlarıyla ulaşıyor. 

Madame Coco nevresim takımları için linke tıklayabilirsiniz: https://www.madamecoco.com/nevresim-takimlari/

10 yorum

  1. Hem güzel, hem hesaplı. Teşekkür ederiz Nil 😊🌷🤚

    YanıtlaSil
  2. Ben çok seviyorum Madame coco'nun ürünlerini nevresim desenleri de çok şık oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten öyle bende severek kullanıyorum 😊

      Sil
  3. aık mavi olana bakayım bi gidip :)

    YanıtlaSil
  4. Bayılıyom ev dekorasyonuna yatak örtüleri çok güzel bi bakiim bende :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de dekorasyonla ilgili her şey dikkatimi çekiyor seviyorum :)

      Sil
  5. Madame Coco ürünleri cidden güzel tavsiye ederim bende

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bende kullandım severek alışveriş yaptığım bir marka :)

      Sil

Yorum Bırakın