Polaris'le Sağlıklı ve Konforlu Adım Atın

3 Mar 2020

Polaris bot ve çizme modelleri sıcak tutan iç yapıları ile soğuk havalara meydan okurken şık tasarımları ile göz kamaştırır. Su geçirmez özellikteki kadın ve erkek botlar yağmurlu ve karlı havalarda üst düzey koruma sağlar. Kadın erkek ve çocukların tarzlarına hitap eden birbirinden kaliteli ürünler Polaris farkı ile evinizde yerini alır. Her koşulda yürümenizi sağlayan taban yapısı, darbe emici dış yapısı ile birleşerek en sağlam botları oluşturur. Polaris bot modelleri ortopedik yapısı sayesinde ayağınızı kavrayarak ideal ayakkabıyı meydana getirir. Esnek taban yapısı sahip bot modelleri ve çizme modelleri ağırlığınızı dengeleyerek rahat hareket etmeniz için kolaylık sağlar. Kışın mont ve kabanlarla takım oluşturan kışlık ayakkabı modelleri, sonbahar gibi mevsim geçişlerinde trençkot ve ceketle muhteşem uyumu yakalar.
bot-modelleri


Stilinizi Ön Plana Çıkarın

Tarzını ön plana çıkaran giyimine özen gösterenler için en modern Polaris bot modelleri elegan görünümü ile dikkatleri üzerine çekiyor. Klasik ya da spor kıyafetlerle uyum sağlayan bot modelleri alternatifleri ile herkesi memnun etmeyi başarıyor. Ofis ortamında, özel günlerde giyeceğiniz klasik botlar en sevdiğiniz takımlarla ön plana çıkmakta. Outdoor botlar konforu ve rahatlığı ile dışarıda olmanın tadını çıkarmanızı sağlayacak türden. Bu modeller yürüyüşlerinizde, alışverişlerinizde veya gün içerisindeki koşuşturmalara ayak uydurmanıza yardımcı olacaktır. Üst düzey konfor sağlayan ve performansınızı arttıran sneaker ayakkabı ve spor ayakkabılar; eşofman takımınız veya taytınızla en şık kombinleri oluşturmaya aday.
polaris-bot-modelleri

Yağmurlu ve karlı havaların vazgeçilmezi olan çizme modelleri uzun ve kısa seçenekleri ile zarif hanımefendilerin en büyük yardımcısı oluyor. Farklı topuk yapıları ile ön plana çıkan modeller yürümenizi daha kolay hale dönüştürüyor. Nişan, davet gibi organizasyonlarda bot modelleri ve çizme modellerinin yanı sıra gova, dress ve ökçeli ayakkabıları da giyebilirsiniz.

Farklı Olmanın Avantajını Yakalayın

Eşsiz tasarımları ile beklentilerinizi karşılayan bot modelleri farklı renkleri ve modelleri ile seçenek sunar. Kemerli, zımbalı, işlemeli çizme modelleri modern aksesuarları ile elegan tarzınıza katkıda bulunur. Deri, suni deri, rugan ve polarlı kışlık ayakkabı modelleri seçim ve giyim açısından kolaylık sağlar. Bağcıklı ve fermuarlı seçenekleri giyim açısından rahatlık sunar.
polaris-klasik-bot

Her mevsim ayağınızı rahat ettiren Polaris ayakkabılar cıvıl cıvıl havalarda terlik, sandalet ve babetlerle hava geçişini dengeleyerek sağlıklı bir kullanım sunar. Farklı olmanın kapılarını açan modeller giyim zevkinizle birleşerek mükemmelliği yakalar. Modern ayakkabı, athletic ayakkabı, slip on ayakkabıları ve birbirinden şık modelleri Polaris sitesinde bulabilir, kolay alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.



4 yorum

  1. Flo'nun en sevdiğim yanı bir kerede ailecek alışveriş yapabilme imkanı olması. Genç, yaşlı, erkek, çocuk :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım kesinlikle katılıyorum 😉

      Sil
  2. iki ve üç tenk yuuuu :)

    YanıtlaSil

Yorum Bırakın