7 Adımda Gigi Hadid'in Stilini Kopyala!

10 Kas 2021

 gigi-hadid-style

Tarzı, duruşu ve güzelliği ile moda dünyasının popüler modellerinden biri olan Gigi Hadid, giydiği her kıyafetle gündem olmayı başarıyor. Gerek kırmızı halı gerekse sokak stiliyle her zaman harika görünmeyi başaran Gigi, cool ama aynı zamanda seksi ve havalı bir tarza sahip. Özellikle giydikleriyle birçok kişiye ilham verirken stilinin sırrı da merak konusu. Aslında Gigi Hadid’in stilini kopyalamak zor değil! Birkaç stil tüyosuyla ünlü modelin stilini kendi tarzınıza kolaylıkla uyarlayabilirsiniz. Gigi Hadid'in Stilini Yakalamak için okumaya devam edin.


gigi-hadid-giyim-tarzı

1) Gigi Hadid'in Spor Tarzı

Gigi Hadid günlük stilinde rahat parçaları kullanmayı oldukça seviyor. En fazla kullandığı parçalar taytlar, eşofman takımları, crop üstler ve spor ayakkabılar olduğunu söyleyebilirim. Rahat ve spor giyinirken bile tarz görünüşünden ödün vermeyen Gigi, uzun kabanıyla giydiği eşofmanları bize cool tarzın sırlarını açıklıyor adeta.

gigi-hadid-kombinleri


2) Blazer Ceketler

Moda dünyasında blazer ceketleri ofis stilinden çıkarıp sokak stiline dahil edeli çok zaman oldu! Fakat blazer ceketlerinizi günlük tarzınıza nasıl kombinleyeceğinizi bilemiyorsanız, Gigi Hadid’in stilinden ilham alabilirsiniz! Gigi, blazer ceketleri kombinleme konusunda tam bir usta. Genelde ceketini balıkçı yaka bir bluz veya tişörtle eşleştirip umursamaz ve cool imajına yakışır kombinler oluşturuyor.


ünlülerin-giyim-tarzı


3) Jean Tutkusu

Jeanlar, güzel modelin imza stilinin önemli bir parçasını oluşturuyor. Jean pantolon seçiminde genelde skinny, boyfriend ve yırtık modelleri tercih ediyor. Tabii Gigi, trendleri yakından takip ettiği için tek bir Jean stiline bağlı kalmıyor. Bazen en trend olan modelleri bazense klasikleşmiş tarzda Jeanları kombinlerine dahil edebiliyor. Bomber ceket, crop sweatshirt ve blazer ceketler Jean kombinlerinde sıkça kullandığı parçalardan.

gigi-hadid-ne-giyer


4) Maksi Paltolar

New York'un soğuk geçen kış günlerinde bile şıklığından ödün vermeden giyinen Gigi Hadid, tam bir palto tutkunu. Dış giyimde en çok maksi boy kabanları tercih ediyor. Özel günlerde şık elbisesiyle uyumlu bir palto ve şık ayakkabılarla kombinini tamamlarken,  günlük stilde jean ve eşofman takımlarını uzun paltolarla giyiyor.

gigi-hadid-gibi-olmak


5) Takım Elbiseler

Gigi, günlük hayatında genellikle spor kıyafetler giyerken, toplantı ya da özel bir çekime gidecekse takım elbiseleri tercih ediyor. Elbette bunlar klasik ofis takımları değil. Trendleri yakından takip eden Gigi Hadid’i hiçbir zaman sıkıcı kıyafetler içinde göremeyiz. Bu yüzden sıkıcı bir siyah takım yerine daha renkli ve maskülen tarzda takımlarıyla her zaman havalı görünmeyi başarıyor.

hadid-sokak


6) Diz Üstü Çizmeler

Gigi Hadid, uzun boyunun ve ince bacakların avantajını en iyi şekilde kullanarak, sık sık uzun çizmelerle dikkatleri bacaklarına çekiyor. Güzel model diz üstü çizmelerini elbise, etek ve şortlarla kombinleyerek çekici görünümünü ikiye katlıyor adeta. Ayrıca diz altı elbiselerini diz üstü çizmeler ile eşleştiren Gigi, çekici bir gizem yaratırken aynı zamanda soğuk kış günlerinde trend bir görünüm de sağlıyor.

gigi-hadid-spor-tarzı


7) Gigi Hadid’in Saç Modelleri

 Gigi Hadid, giydikleri kadar güzelliğiyle de en çok konuşulan modellerden biri. Özellikle eforsuz ama çekici duruşuyla saç konusunda da ilham almaya değer olduğunu düşünüyorum. Gigi, en fazla doğal ve zahmetsiz saç modellerini tercih ediyor. Saç renklerinde genelde sarı tonlarını seviyor. Zaten güzel modeli hiç koyu tonlarda saçlarla görmedik. Dağınık ve sıkı topuz, at kuyruğu, ve su dalgası saç modelleri Gigig Hadid’in favorileri arasında. Ayrıca örgü modeller, hem günlük hem de özel günlerde sıkça kullandığı modellerden.

Dilerseniz  daha önce yazdığım ve sevilen diğer yazım da göz atabilirsiniz. >>> Moda İkonu Gigi Hadid'in Stili Mercek Altında 

 

 

3 yorum

  1. Stilini inanılmaz beğendiğim bir kadın. Çok başarılı bir post olmuş ♥

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkürler harika bir post...

    YanıtlaSil
  3. Bilgiler için teşekkürler

    YanıtlaSil

Yorum Bırakın