Bu Yaz Her Kadının Sahip Olması Gereken 6 Kurtarıcı Parça

29 Nis 2015

Havaların ısınmasıyla enerjimiz yükselirken, gardıroplarımızda renklenip hafifleyecek. Yaz aylarında ne giyeceğiniz konusunda sıkıntı çekiyorsanız, size önerim alışveriş listesi yapmanız. Böylelikle alışverişe çıktığınız zaman alacaklarınız konusunda fikir sahibi olur ve karasızlık çekmezsiniz. Eğer bütçeniz veya zamanınız kısıtlıysa kurtarıcı parçalara yatırım yapın hem şık hem de rahatlığınızdan ödün vermeyin.

2015-ilkbahar-yaz

Beyaz Elbise

Beyaz elbise tüm yaz boyunca kurtarıcınız olabilir. İster uzun ister kısa olsun sandalet ve babetlerinizle çok iyi bir şekilde uyum sağlar. Benim favorim güpür detaylı beyaz elbiseler…

kot-gömlek-kombinleri

Jean Gömlek

Jean gömlek her dönem ve mevsim giyilecek bir giyim parçası. Bence bir çok kişiye de yakışıyor. ayrıca günlük kullanım içinde rahat ve şık. Pantolon, etek, şort, eteklerle kombinleyebilirsiniz.

bohem-elbise-trendleri

 Bohem Elbise

Bu sezonun en fazla ön plana çıkan 70’li yılların bohem akımını unutmak olmaz değil mi?Etnik desenli elbiseler hem bu yıl moda olması hem de yazın rahat kullanımıyla tercihleriniz arasında olabilir.

çizgili-gömlek-modası

Çizgili Gömlek

Çizgiler, çizgiler, çizgiler... Çok severim ama kilolu gösterme riski var. Tabi doğru kullanmayı bilirsek sorun olmaz. o zaman bu yaz özellikle çizgili bir gömleğiniz mutlaka olsun.

2015-yaz-modası

Tişört

Havalar ısınınca tişört sezonu da açılır :) Tişörtler yazın her gardırobun vazgeçilmezi. Jean pantolon, spor ayakkabılarla kombinlendiği gibi kumaş pantolon ve eteklere de çok yakışıyor.

yaz-trendleri-neler

Şort

Yazın en fazla tercih edilen giyim parçasından biri şort olduğunu düşünüyorum. Kot şort biraz daha fazla ön plana çıksa da keten ve pamuklu şortlarda ideal bana göre. Tişört ve gömleklere kombinleyebileceğiniz gibi ılık havalarda salaş kazaklarınızla da giyebilirsiniz.

12 yorum

  1. bunların hepsi benim favori parçalarımm! hatta çizgilileri çok sık giyiyorum ama güpürlü beyaz elbiselere bayıldığım halde, acaba bunun için çok mu beyaz tenliyim diye almıyorum:)... Ama bu yaz bronzlaşmayı beklemeden beyaz bir elbise giyicem kararlıyım:P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende beyaz tenliyim bronz tene daha yakıştığı bir gerçek ama yine de bizlere de yakışıyor bence

      Sil
  2. Elbise yazın en sevdiğim kıyafet doğrusu.
    Bu yazı favorilere eklendi cnm :))

    YanıtlaSil
  3. Çizgiler bu sene başımızı döndürecek kadar var :) Bu arada günaydın :) Seni mimledim hayatım :) Sayfamda mimlendim başlığına tıklaman yeterli :)

    YanıtlaSil
  4. valla kim ne derse desin benim görüşüm beyaz elbisenin taşıyabilen her kadına yakıştığı yönünde

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beyaz elbise bencede birçok kişiye yakışıyor :)

      Sil
  5. Cok güzel parcalar secmissin bu yazi icin, her birine bayildim cidden. :)

    YanıtlaSil
  6. hepsinden varmış bende. bu yaz kolay geçecek demek ki.

    bu arada henüz çok taze olan blog'uma da beklerim. :)

    thestyledigger.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil

Yorum Bırakın