Grece Ghanem, İlham Veren Stiliyle Tam Bir Instagram Yıldızı

31 Oca 2021

Grece Ghanem

Merhaba bugünkü yazımda Instagram’ın en genç ruhlu stil ikonu Grece Ghanem'in ilham veren stilini inceleyeceğiz. Ama öncelikle Grece Ghanem'i biraz tanıyalım isterseniz. Grece Ghanem +50’li yaşlarında bir Influencer. 2005 yılında doğup büyüdüğü Lüblan’da mikrobiyoloji uzmanı olarak çalışırken ailesini, arkadaşlarını ve kariyerini bırakarak 40’lı yaşlarda Kanada 'ya yerleşiyor. Kanada’ya göç ettikten sonrada hayatını ve kariyerini yeniden inşa ediyor. Öncelikle uzmanı olduğu mikrobiyoloji alanından, spor eğitmenliğine transfer oluyor. Daha sonra Instagram’a hızlı bir giriş yaparak Influencer oluyor.


Grece Ghanem’in, kendi has gümüş rengi saç modeli, zahmetsiz ama son derece zevkli stil seçimleriyle bugün Instagram’da 506.642 kişilik hayran kitlesi var. Grece Ghanem’i diğer Influencer’lardan ayıran özelliklerin başında ise moda anlamında yaratıcılığı, güçlü karakteri ve kendine olan güveni geliyor. Ayrıca stil ve güzellik konusunda yaşıtlarına göre daha cesur olduğunu söyleyebilirim. Yaptığı seçimler de bunun en büyük örneği.

Instagram’da paylaştığı kombinleri onun modayla ilgi bir sektörde çalıştığı izlenimi verse de aslında o sadece tutkulu bir moda sever. Parlak ve neon renklerden baskılı file üstlere, hacimli kollara ve geniş paçalı pantolonlara kadar bu 50’li yaşlardaki kadın için sınır koyan hiçbir şey olmadığını gösteriyor. Ayrıca sanılanın aksine öyle alışverişkolik bir kadında değil. Kıyafet seçimlerinde az ama öz parçalar  bulundurmaktan yana. Favori markası ise Gucci. Gardırobundaki kıyafetlerini en iyi şekilde kombinleme becerisine sahip olan Ghanem, çarpıcı sokak modası ile lüks tasarımcı parçalarını harmanlama konusunda da gerçek bir usta.


Grece Ghanem  sık sık 50’li yaşlara gelince demode ve klasik bir stil anlayışına sahip olmanın şart olmadığını, İnsanların hissettiği yaşta giyinebileceğini vurguluyor. Yaş aldıkça dayatılan sınırlandırmalara boyun eğmeden ve yaşlanmaktan korkmadan olduğunuz halinizle barışık kalarak her daim genç kalınabileceğinin tavsiyesini de veriyor. Evet Grece Ghanem hem stil konusunda hem de güçlü duruşu ve hayata bakış açısıyla birçok kadına ilham verebilecek bir kadın. Bugün size biraz onun hayatından ve stilinden bahsettim. Siz de yorum yazarak bu konu hakkında düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.  






11 yorum

  1. Beautiful post have a nice day :)

    YanıtlaSil
  2. ayy harikalar hepsine ayrı bayıldım ve takdir ettim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten stili ve hayata bakışı beni de etkiledi :)

      Sil
  3. Maşallah taş gibi hatun Nil 😊😊 Üstelik de incecik. Ne giyse yakışır. İşi bildiği de belli. 👍👏👏😊🤚

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten modayla ilgili bir eğitim almamış ama stil konusunda oldukça başarılı :)

      Sil
  4. tarzını çok beğendim. Yaşın önemi yok önemli olan ne hissettiğin bence de

    YanıtlaSil
  5. maşallah çıtır gibi :)

    YanıtlaSil
  6. Thank you for your nice comment. Welcome to my blog. Of course I want you to follow. I'm following you too.

    YanıtlaSil

Yorum Bırakın