Tesettür Modasında Hırkaların Yükselişi / Kombin Önerileri

4 Mar 2021

tesettür-giyim-kombinleri


Kış mevsimini geride bırakıp baharı karşılayacağımız şu günlerde dolabınıza eklemeniz gereken parçalardan olan hırkalar, kolay kombinlenebilen, ve mevsimlik modelleriyle serin havaların vazgeçilmez üyesi olmayı başarıyor. Hırkalar, stil yaratmak konusunda belki de en çok zorlandığımız parçalardan biri. Çünkü doğru parçalarla giyilmediğinde oldukça demode bir görüntü oluşturabiliyor. Peki hırkalar nasıl kombinlenmeli? Hadi gelin tesettür modasında hırkalarla şık olabilmenin stil kodlarına beraberce bakalım;

tesettür-modası

Tesettür Modası Hırka Elbise

Sezonun trend parçalarından olan elbiseler, hırkalarla giyildiğinde gerçekten şık ve konforlu bir ikili oluşturuyor. İlkbaharın ruhunu yansıtan cıvıl cıvıl elbiselerinizi renk uyumuna dikkat ederek hırkalarla kombinlemeyi deneyebilirsiniz. Ayrıca şık bir görünüm için elbise boyundaki hırkaları, kalem elbiselerinizle giyip belinize kemer takarak şıklığınızı bir üst seviyeye çıkarabilirsiniz. 

tesettür-modasında-hırkalar

Tesettür Modası Hırka Pileli Etek

Pileli etekler ofisten özel bir davete; hafta sonu gezmelerinden, arkadaş buluşmalarına eşlik edebilecek tarzda çok yönlü bir etek modeli. Uzun zamandır trendler arasında yer alıyor. Özellikle tesettür modasının olmazsa olmazı diyebilirim. Pileli etekler tesettürlü kadınlar için kullanımı avantajlı bir parça. Giyimi rahat ama duruşu oldukça şık bir kıyafet. Tesettür modasında pileli etek ve hırka ikilisin çok şık bir kombin alternatifi olacağını söyleyebilirim. Pileli eteğinizi, botlarla tamamlayıp havalı bir görünüm yakalayabilirsiniz.

tesettür-hırka-kombinleri

Tesettür Modası Hırka Jean Pantolon

Günlük kombinlerin vazgeçilmezi jean pantolonlar, hırkalarla giyildiğinde hem konforlu hem de tarz bir görüntü oluşturuyor. Aslında hepimizin günlük stilde, kullandığı bir ikili hırka ve jean pantolonlar. Kombininizi tarz yapmak için bootie ve postallardan yardım alabilir, hırka içine sade bir bluz giyerek kombininizi oluşturabilirsiniz.

tesettür-modası-hırka-modelleri

Tesettür Modası Kısa Hırka Trendi

Son zamanlarda hırkalar tesettür modasında çok fazla tercih ediliyor. Bunun nedenlerine bakacak olursak hem kurtarıcı bir parça olması hem de yeni tarz hırka modelleri, geçmiş yıllara göre daha elegan ve modern stilde tasarlandığı için tercih ediliyor diyebiliriz. Kısa hırka modelleri de modern çizgide giyinmeyi tercih edenler için iyi bir alternatif. Kısa hırkanızı pantolon ve eteklerle giyebilirsiniz. 

tesettürlü-genç-kızlar-nasıl-giyinmeli

tesettür-kombin-önerileri

tesettür-modasında -hırkalar



4 yorum

Yorum Bırakın