Her Mevsim Trend Listelerinde Yer Alan Taytlar Nasıl Kombinlenir?

12 Nis 2021


tayt-modası


Hem rahatlar hem ince gösteriyorlar, üstelik doğru parçalarla kombinlendiğinde sahibi ve cool görünebiliyoruz. Hangi parçadan bahsediyorum? Tabii ki birçoğumuzun vazgeçilmezi Taytlardan… Uzun bacaklarınız, kalkık bir poponuz varsa taytı kombinlemek bir hayli kolay. Ama Kendall Jenner gibi bir fiziğiniz yoksa o zaman iş doğru parçaları bir araya getirerek kombinlemekten geçiyor. Tayt Nasıl Kombinlenir ve nelerle giyilir? Gelin beraber inceleyelim.


şık-tayt-kombinleri

 Ceketleri Taytlarla Deneyin

Tayta ciddiyet ve hatta kalite katmanın en hızlı yolu üzerine blazer ceket giymektir. Stilinizi şıklaştırmak adına blazer ceketinizi deri tayt ve topuklu ayakkabılarla kombinleyebilirsiniz. Ama tercihiniz daha cool bir görünüm ise bu kombini spor ayakkabılarla tamamlayabilirsiniz.

tayt-üzerine-ne-giyilir

Sweatshirtle Tayt Kombini

Tayt kombinlerinden bahsederken sweatshirtleri es geçmemek gerekir. Özellikle kilo sorununuz varsa birkaç beden büyük görünen sweatshirtlerle taytlarınızı kombinlemek oldukça mantıklı bir fikir. Özellikle göbek ve basen sorununuz varsa giyeceğiniz sweatshirt bu bölgeleri gizlemenize yardımcı olacaktır.

tayt-en-çok-kime-yakışır

Tayt ve Crop Üst İkilisi

Birkaç sezondur moda olan crop üstler, popülaritesine devam ederken en fazla taytlarla yakışıyor. Crop üst ve tayt ikilisi evet çok hoş bir görüntü oluşturuyor ama poponuza ve göbeğinize güveniyorsanız. Çünkü bu kombini giyerken vücut tipinizi ve kilonuzu göz önünde bulundurmalısınız.

deri-taylar-nasıl-giyilir


Deri Tayt kombinleri

Deri tayt modelleri moda dünyasında popülerleşmesi yeni bir durum değil. Birkaç sezondur deri taylar çok moda. Özellikle ilkbahar aylarında deri taytlar gardırobunuzda kurtarıcı bir parça olarak bulunabilir. Peki deri tayları nasıl kombinlenir? Ceketler, sweatshirtler, boyfriend gömlek ve hırkaları deri taylarınızla kombinleyebilirsiniz. 

tayt-üzerine-çorap-modası

Taytı Çorapla Giymek

Kolejli kız trendini yakalamak için çoraplarınızı taylarınızın üzerine çıkararak giyebilirsiniz. Özellikle bu şekilde giyinmek sizi genç ve modern gösterir. Ayrıca birbirinden renkli çoraplarınızı mokasen ayakkabılarla tamamlayarak cool bir görünüm elde edebilirsiniz.  Ancak kalın bilekleriniz varsa tayt üzeri çorap trendini tavsiye etmem.

hırka-tayt-kombinleri

Hırka Tayt Kombinleri

İlkbaharın serin havalarında hırkalardan daha rahat ve günü kurtaran bir parça düşünemiyorum. Özellikle tayt ve hırka kombini çabasız bir şıklık elde etmenizin en kestirme yolu diyebilirim. Alışverişte, arkadaş buluşmalarında, hafta sonu buluşmalarında ve ev ortamında konuk ağırlarken bu kombini rahatlıkla giyebilirsiniz. 

15 yorum

  1. teşekkürler. hepsi de çok şık kombinler..

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir yazı olmuş. Bende taytı çok rahat buluyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Hem şık hem de rahat oluyor tatlar. Kombinlemesi de nispeten daha kolay. Senin seçkilerin de harika Nilciğim🧿👏, emeğine sağlık. Epeydir yoktun sanki. Özlemişim seni ve sunumlarını. Sevgiler 😊🌺🤚

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya çok tatlısın bende özlüyorum buraları sizleri 💗 Evet eskisi kadar sık yazı yazamıyorum. Bu aralar biraz yoğunum. Ama en kısa zamanda daha düzenli yazmaya başlayacağım. 💖

      Sil
  4. genelde bizde taytı çok fena giyiyolar yaaa. taytı çorapla giymek hoş fikirmiş bi de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten katılıyorum bu konuda sana 😊

      Sil
  5. Tayt vazgeçilmezim sanırım. Dediğin gibi göbek, basen problemini uzun uzun tuniklerle kapattın mı tadından yenmiyor :)

    YanıtlaSil
  6. Tayt çok giyerim bircok şekilde kombinlenebiliyor bence de.

    YanıtlaSil
  7. Tayt, en sevdiğim 👍🙂 Rahatlıkta bir numara. Evde de sokakta da ilk tercihim.

    YanıtlaSil
  8. taytlı kombinleri çok seviyorum ben de, harika bir paylaşım, eline sağlık:)

    YanıtlaSil

Yorum Bırakın